fbpx

KOLAKUŠIĆ: “Svjetsku zdravstvenu organizaciju treba proglasiti terorističkom organizacijom!”

‘Svjetska zdravstvena organizacija želi da sve države potpišu sporazum o predaji ovlasti za proglašenje pandemije, nabavu cjepiva i lijekova. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima’, smatra europarlamentarac.

Hrvatski europarlamentarac Mislav Kolakušić održao je govor u Europskom parlamentu povodom napora Svjetske zdravstvene organizacije da sa svim državama sklopi sporazum. 

– Svjetska zdravstvena organizacija želi da sve države potpišu sporazum o predaji ovlasti za proglašenje pandemije, nabavu cjepiva i lijekova. Bilo bi zdravije i sigurnije potpisati ugovore s kolumbijskim narko kartelima. Svjetska zdravstvena organizacije je tijekom pandemije covida-19 govorila isključivo laži zbog čega bi je trebalo proglasiti terorističkom organizacijom, smatra hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić te nastavlja:

– Lagali su nam da postoji novi i nepoznat virus, da je moguće napraviti učinkovito cjepivo, da je ono 82% učinkovito, da štiti od teških bolesti i smrti. Sve su to, naravno, bile gluposti i laži, upozorava Kolakušić.

– Svjetska zdravstvena organizacija opasnija je za čovječanstvo čak i od Svjetskog ekonomskog foruma!, zaključuje Kolakušić u govoru EU parlamentu.