fbpx

DONOSIMO KOMENTARE ČITATELJA ZA ODJEL OFTALMOLOGIJE – BRANITELJ: Da smo mi tako ratovali moj bi ku*ac bi vi bili tu kao šefovi

Na Facebook profilu ZADARdanas ispod teksta “David Copperfield u zadarskoj bolnici” oglasili su se čitatelji sa svojim iskustvima na zadarskoj Oftalmologiji. Njihove kometare prenosimo u cijelosti.

“Oftalmologija u zadarskoj bolnici je priča za sebe. Imao sam jako negativno iskustvo dok mi je tamo ležala pokojna majka,starica od 86 godina koju su otpustili kući nakon šest dana ležanja zbog mrene i dali joj termin za dvi godine i četiri miseca. Nakon mog pitanja znaju li oni koliko moja majka ima godina dobio sam brutalan odgovor ” Što to mene briga koliko vaša majka ima godina. Nakon mog pisma uredu predsjednice obratio mi se ministar Kujundžić a ubrzo i novi ministar Beroš sa predlogom da odvezem majku u Šibenik. Bravo! Šefica oftalamogije u Zadru je nedodirljiva. Moja majka je umrla prošle godine kao slijepa starica. Sto puta se pitam imaju li ti ljudi ikoga svoga,roditelje, braću, sestre,imaju li ikakav osjećaj ljudskosti ili ih je novac toliko moralno deformirao. Ne generaliziram. Večina doktora u zadarskoj bolnici su krajnje posvečeni svom poslu i pacijentima. To odgovorno tvrdim. A za ove “crne ovce” imam samo jednu poruku. Da smo mi tako ratovali moj bi kurac vi bili tu kao šefovi. Bio bi vam šef neki lekar Živadin ili lekarka Jovanka.Dosta je bilo “svetih krava” koje misle da su Bogom date jer iza njih stoji neka trula politika.”, piše naš čitatelj, hrvatski branitelj.

“Naravno da dr. Čulina brani doktore iz bolnice, naravno da rade privatno u bolnici i da koriste bolnički materijal, naravno da su stvorili umjetnu listu čekanja, zašto dnevno prime 10 pacijenata, zato što moraju raditi privatno i debelo naplatiti, zar oni misle da smo takve budale da to ne kužimo, da su ažurniji u primanju pacijenata ne bi bilo toliko čekanja za jedan pregled bez obzira koji, zašto se kod dermatologa čeka godinu dana, za pregled štitnjače godinu dana, zašto se čeka više od godine dana za uzv dojke, dnevno se prinmi do deset pacijenata, tako da dr. Čulina nek malo bolje pogleda svoje doktore u bolnici, tj. poliklinici.”, piše drugi čitatelj.