fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: Tko je primio mito?

Županijski vijećnik AM Marko Pupić Bakrač oglasio se na Facebook profilu vezano uz uzimanje mita od strane pročelnika Grada Zadra.

“Izvjesna gospodična Moeller snimila zamjenika pročelnika prilikom uzimanja mita. Snimka završila u posjedu novinara kojeg svako malo isprebijaju. Što će on sa snimkom? Objaviti ili reketariti? Inače reketarenje je teško kazneno djelo.”, napisao je Pupić-Bakrač.

“U akciju spašavanja posrnulog zamjenika pročelnika koji je snimljen u primanju mita uključili su se Don iz Medulićeve i njegov neposredni šef pročelnik poznatiji po nadimku glavonja. Nije za njih u HDZu sramota kad se uzima mito i krši zakon, problem je ako to izađe u javnost. Sam Don je teški krimos sklon mitomaniji i lopovluku u nezasitnom obimu. Iako o slučaju bruji cijeli grad u policiji i DORHu se prave mrtvi. Nadaju se da će iz Medulićeve istanponirati stvar, podmititi imatelje snimke . Oni onda neće ni voditi istragu ili još bolje voditi će istragu bez rezultata, pro forme . Koliko u Zadru ima gospodičnih Moeller? Koja je bila u kontaktu sa zamjenikom pročelnika? Koliko u gradskoj upravi ima zamjenika pročelnika? Koji od njih je bio u doticaju sa gospodičnom Moeller? Da su svi ispitani već bi se klupko odmotalo. Inspekcijski rebus za rješati na nivou prvog razreda srednje policijske škole. E ali diš hapsiti uglednog, visokopozicioniranog HDZovca zbog malo mita? Šefovima onih koji bi trebali voditi istragu i hapsiti šef je Don. I tako od 1994 godine do danas. Zato u Zadru nikada nije uhapšen niti jedan viđeniji HDZovac zbog kriminala. Zato jer su pošteni…malo mita se ne računa, omakne se čoviku.”, dodao je Pupić-Bakrač.