fbpx

4 trenda s piste koja svi obožavaju

Upečatljivi komadi o kojima sanjaju brojne trendseterice

Givenchy

Balenciagine velike majice koje izgledaju nevjerojatno udobno, Givenchy kombinacija boja i print u kojem je nemoguće biti nezamijećen, ležernost Isabel Marant kreacija i Dolce&Gabbana zlatni detalji koji odišu luksuzom četiri su karakteristična trenda o kojima sanjaju trendseterice diljem svijeta. Uvjereni smo da nema modne dame koju iz sezone u sezonu ne oduševljavaju Isabel Marant kolekcije. Bilo da se odlučile za tenisice na petu, skinny traperice koje se nose u kombinaciji s toplim pletivom ili za kožne jakne, u kreacijama inspiriranima Isabel Marant kolekcijama morate izgledati cool.

Isabel Marant

Balenciaga je napravila revoluciju sa svojim majicama koje svi žele! Miroslava Duma samo je jedna od trendseterica koju su osvojile i jedna od prvih koja je nosila taj planetarno popularni model pa danas brojne djevojke preko interneta traže slične verzije kako bi postigle look sličan onom koji je isfurala poznata Ruskinja.

Balenciaga

O Dolce&Gabbana kolekciji u kojoj dominira zlato ne treba puno pisati, dovoljan je samo jedan pogled na kreacije i svima je jasno da će ti komadi dominirati časopisima i crvenim tepisima baš poput upečatljivih Givenchy kreacija o kojima i sami sanjamo.

Dolce&Gabbana

Ova četiri trenda vode bitku za trend hladne sezone, a high street brendovi u svojim kolekcijama već imaju svoje inačice nekih kreacija pa vam predlažemo da ove zime nabavite poneki komad koji odgovara vašem stilu odijevanja!

Izvor: fashion.hr