fbpx

POLITIČKO SMEĆE O DUGU VELEDROGERIJAMA: “Mogu oni to izdržati, nisu gladni”

Hrvatsko političko smeće nastavlja po svome od građana raditi budale. Naime, kada je potrebno platiti davanja prema državi, trošarine, poreze ili doprinose, država se ne ustručava naplatiti se čak i prisilno putem ovrha ako se ne poštuju rokovi plaćanja. S druge strane, kada se radi o dugu države kao što je u ovom slučaju dug prema veledrogerijama, onda novca nema. “Mogu oni izdržati, imaju velike zarade, nisu gladni” kaže premijer jedne države, ujedno vrhovni vođa sektaškog HDZ-a, stranke koju je sud u presudi nazvao ‘zločinačkom organizacijom’.

Ponavljamo, Hrvati plaćaju najveće poreze u EU! Gdje su novci?

“Ranije smo plaćali dugove, trenutno smo u razgovorima. Zadaća ministra Beroša je da vodi računa o financijama i rashodima. To treba biti prvi korak u rješavanju problema, a sve ostalo, poput doprinosa, je idući korak.” kaže premijer o ministru Berošu koji se veledrogerija na telefon ne javlja već neko vrijeme.

“Dostavljat će oni lijekove, ne brinite se. Svaki put isto završi” kaže prijeteći premijer lopovske vlade koja ne plaća svoje obveze dobavljačima, a građanima iste naplaćuje po hitnom postupku – ovrhama. Ponovno se postavlja pitanje, gdje je onda novac?!

U posljednjem broju tjednika Nacional svjedok, osječki poduzetnik Drago Tadić, potvrđuje da je lažno svjedočio na suđenju Božidaru Kalmeti, inaće najpoznatijem lopovu među hrvatskim političarima, što samo dokazuje gdje završavaju novci uplaćeni u proračun kao i novci koje država uzme na kredit kako bi financirala neki mega projekt kao što je tom prilikom bila izgradnja autoceste.

Novci su na privatim računima i u madracima HDZ-ovaca kao i u džepovima korumpiranih sudaca, a političko smeće od HDZ-a i njihovog vodstvo daje izjave kako vjerovnici “nisu gladni” pa prema tome mogu izdržati da im se ne plaća.