fbpx

ALBANCI PREUZELI I GRAĐEVINSKE RADOVE Groblje na Crnom graditi će albanski “PE-VLA-KU” SH.P.K. Rr.

Potpisan je Ugovor o izvođenju radova izgradnje Novog Gradskog groblja u Crnom. 

Ugovor je sklopljen između Grada Zadra i izvođača radova odabranog temeljem provedenog postupka javne nabave – zajednice gospodarskih subjekata: „PE-VLA-KU” SH.P.K. Rr. “Muzakët” PALLATET VOKSHI, Republika Albanija i „PE-VLA-KU” SH.P.K. Dega në Kosovë, Republika Kosovo, a ugovor su potpisali gradonačelnik Branko Dukić i predstavnik izvođača radova.

Ukupna vrijednost radova 24.833.024,26 kn

Ugovorom je definirana izgradnja cesta, parkirališta, područje za odlaganje otpada i pripadajućih servisa, zid grobne cjeline G1 i grobna polja XIV. i XV., staza uz zid, požarni put od ceste, upojni bunari, separatori, sabirna jama, sanitarije, prilazna aleja, centralna aleja te centralna kapela s trijemom ,ukupna vrijednost radova 24.833.024,26 kuna.

Uz dužno poštovanje prema nacionalnim manjinama koje definitivno nisu krive što su naši ‘političari’ realno kriminalci i lopovi učlanjeni u ‘udruženu zločinačku organizaciju’, a čiji jasan cilj je da nas sustavno rasele, istjeraju domicilno školovano, pametno i radno sposobno stanovništvo na zapad dok sa druge strane pogoduju upravo određenim nacionalnim manjinama.
Zašto bi lokalna vlast tako nešto radila protiv domicilnog stanovništva čiji su se djedovi, očevi, braća… borili i ginuli za samostalnu i neovisnu državu Hrvatsku iz koje sada moraju iseljavati?
To pitajte Božidara Kalmetu.
 
No bez panike, no kako smo već pisali, “Ploče sa nazivima ulica u Zadru uskoro će biti na Albanskom jeziku“. Vjerujte, nismo daleko od te stvarnosti. Počasni konzulat Republike Albanije već je otvoren na Poluotoku.

VEZANI ČLANCI

GRADSKA VLAST PRODALA ZADAR Većinu poslovnih prostora dali su Albancima za šaku eura