fbpx

IZBORI Most objavio ime svog kandidata za premijera

Most je upravo na društvenim mrežama da će Nikola Grmoja biti njihov kandidat za predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

“Predstavljamo kandidata za premijera koji je #NaTvojojStrani, a ne na strani globalista, tajkuna i korupcije!”, napisali su uz video.

Grmoja najavio slanje vojske na granicu

“Hrvatska je danas zarobljena država, moramo je vratiti. Danas u ovom presudnom trenutku objavljujem svoju kandidaturu za premijera i želim te na svojoj strani”, poručuje Nikola Grmoja biračima u predizbornom spotu objavljenom u petak poslijepodne na društvenim mrežama u ime koalicije Mosta i Hrvatskih suverenista.

U novoj ulozi za nadolazeće izbore predstavio se pod motom “Premijer na tvojoj strani”, a naveo je i političke ciljeve od oslobađanja zarobljenih institucija, osiguranja dostojanstvenog života, osnaživanja obitelji i demografske obnove, povratka dijaspore, zaustavljanja ilegalnih migranata do zaštite suverenizma i sela.

“Kada oslobodimo naše institucije, pravdi će biti privedeni svi oni koji svojim lopovlukom uništavaju budućnost naše Domovine. Pošteno plaćena radna mjesta zadržat će mlade u Hrvatskoj, a čim preuzmemo odgovornost za Hrvatsku, ograničit ćemo uvoz strane radne snage”, poručio je Grmoja.

Uvest će, naveo je, jedinstveni dječji doplatak i razne olakšice kako bi se potaknulo demografsku obnovu, a posebna će pozornost biti na stambenom zbrinjavanju mladih i obitelji. Svu svoju energiju usmjerit će, naglasio je, na povratak iseljenih u Hrvatsku.

Protiv globalističkih tendencija

“A prvi potez će mi biti iniciranje slanja vojske na državnu granicu. Suprotstavit ću se snažno globalističkim tendencijama. Štitit ćemo hrvatsko selo i našu vlastitu proizvodnju i samodostatnost. Izvršit ćemo reviziju cjelokupne javne nabave našeg zdravstvenog sustava tijekom epidemije koronavirusa”, kazao je.

Prisegnuo je da će “samo Hrvatsku imati na srcu, samo njoj služiti i samo za njene interese raditi” te je pozvao birače da se zajedno s njim bore za bolju Domovinu.

“Hrvatska kakvu sanjamo ti i ja nadohvat je ruke. Stani uz nas, nemoj da se bez tebe borim za tebe, pridruži nam se”, poručio je Grmoja u spotu. 

Izbori za zastupnike u Hrvatski sabor će se, kako je objavio u petak predsjednik RH Zoran Milanović, održati u srijedu 17. travnja. Birači u inozemstvu imat će dva dana na raspolaganju za izlazak na biračka mjesta – u utorak 16. i srijedu 17. travnja.