fbpx

Skroz mi je dobar ovaj stan!

Ministar policije Ranko Ostojić održao je konferenciju za medije na kojoj se očitovao o napisima da živi u stanu čiji je vlasnik medijski tajkun Ninoslav Pavić, odnosno tvrtka Com.com, upletena u zaduživanje i propast tekstilne proizvodnje Kamensko.

Ranko Ostojić je, podsjetimo, bio i član uprave jednog od Pavićevih izdanja, Slobodne Dalmacije, pa je upitan je li čudno da je ostao u tom stanu i nakon što mu je počeo teći ministarski mandat.

“Skroz mi je bio dobar ovaj stan, odgovarao mi je i zato se nisam preselio”, kazao je. Kaže da mu premijer nije prigovorio zbog toga.

“Ne znam što je sporno. Što je Agencija za upravljanje državnom imovinom sklopila ugovor s firmom? Četiri puta ove godine sam tražio da se to riješi moje stambeno pitanje, a zadnji zahtjev poslan je 19. listopada”, kazao je Ostojić. Tražio je, navodi, da AUDIO pronađe stan adekvatan za njega i njegovu obitelj ili mu omogući drugi za 2.500 kuna. Ne misli da je to previše za stan u Zagrebu od 45 metara kvadratnih.

“Kad vam objave djecu na naslovnici”

Kazao je i da mu nisu poznati detalji istrage koja se provodi vezano za curenje podataka iz tajnih službi, jer “ne provodi istrage, ali je točno da će nadležna tijela istražiti curenje podataka namijenjenih predsjedniku i premijeru”.
Nije htio komentirati ima li informacija o tome da se šef HDZ-a Tomislav Karamarko dokopao povjerljivih dokumenata. Smatra da napadi na njega nisu slučajni.

“Naravno da nije slučajno! Vrlo je jednostavno. Mijenjaju se vremena, a mafija uvijek traži načine kako će udariti na nekoga”, kaže Ostojić. Potvrdio je da mu je povećana policijska zaštita.

“Kad vam djecu objave na naslovnici (Večernji list, op.a.), logično je da policija pojača osiguranje”, rekao je o tome.

Izvor: net.hr