fbpx

Upravo je napunila 40 i nikad nije izgledala bolje

Magazin People ove je godine Gwyneth Paltrow proglasio najbolje odjevenom ženom, a laskavu titulu definitivno je opravdala haljinom neobičnog kroja Michaela Korsa, u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada u New Yorku.
Gwyneth Paltrow, glumica i majka dvoje djece, slijepo se drži makrobiotičke prehrane i svakodnevno na svojoj stranici Goop objavljuje recepte. No, ne može se reći da joj takav način prehrane ne odgovara jer nikad nije izgledala bolje, a 40. je rođendan proslavila krajem rujna.

Gwyneth je u ponedjeljak navečer na dodjeli nagrada God’s Love We Deliver Golden Heart u New Yorku došla podržati dugogodišnjeg prijatelja, tvorca serijala Glee Ryana Murphyja, koji je nagrađen za izniman doprinos zajednici. Dizajner Michael Kors, čiju je haljinu nosila Gwyneth, osvojio je nagradu za životno djelo za filantropski rad.

Nakon dodjele Twitter su preplavili komplimenti na račun njezinog izgleda, a nije ju zaboravio pohvaliti ni Kors, koji je napisao:

‘Elegantno, glamurozno i krajnje filantropski, Gwyneth Paltrow izgleda fantastično u mojoj rezanoj haljini.’

Gwyneth je zanimljivu haljinu savršeno iskombinirala s kosom skupljenom u visoki rep i diskretnim zlatnim naušnicama. Kombinaciju je ‘podignula’ i osvježila bijelim štiklama.

Izvor: net.hr