fbpx

Maloljetnik pokušao opljačkati bankomat

Previše je akcijskih filmova gledao pa je mislio da može provaliti u bankomat, no na kraju
je samo oštetio ekran i tipkovnicu. U pitanju je mladić u dobi od tek 17 godina s otoka Paga, a u bankomat je pokušao provaliti krajem listopada ove godine u mjestu Mandre na Pagu. S obzirom na to da je maloljetan o njegovom “liku i djelu” sastavljeno je posebno izvješće koje je potom proslijeđeno Državnom odvjetništvu za mladež u Zadru. To će ga izvješće još dugo “pratiti” kroz život.

Najviše na “cijeni” cigarete i kozmetika

U Zadru je tijekom noći sa srijede na četvrtak provaljeno u trgovinu mješovitom robom, a ukradene su cigarete, kava, kozmetički proizvodi i novac. Trgovina se nalazi na adresi Zrinsko-frankopanske ulice u Zadru, a pričinjena šteta je desetak tisuća kuna.

Potkraj listopada, u mjestu Vlašići na otoku Pagu, nepoznati je počinitelj s plastične brodice u vlasništvu 49-godišnjaka ukrao upravljač s komandama i hidraulikom vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Za lopovima se traga.

Zaradio kaznu zbog registracija

Vozač je zaradio kaznenu prijavu zbog “grijeha” koji se zove krivotvorenje isprava. Naime, u četvrtak oko 16 sati, zadarski prometni policajci su u mjestu Pridraga radi kontrole zaustavili 19-godišnjaka. Utvrdili su kako na golfu koji vozi, nisu registracijske oznake koje bi trebale biti. Pločice su mu policajci oduzeli, a njemu su napisali prijavu.

Izvor: Zadarski list