fbpx

Bunde su u modi i ove zime

O bundama možemo pisati svake hladne sezone jer su definitivno jedan od onih komada u ormaru koji se može nazvati bezvremenskim. Danas je ponuda umjetnog krzna zbilja odlična pa nema potrebe tražiti, ni nositi modele od pravog krzna koji mnoge asociraju na nešto ružno i negativno. Bunda je savršen zimski komad jer svaku ženu u sekundi pretvara u damu, savršena je za sve modne stilove i za sve dobne skupine.

nabavite_krzno_za_ovu_zimu1
Bijela bunda izgleda odlično na djevojci u dvadesetima koja je kombinira s creepers cipelama, no ta ista bunda izgleda sjajno na trendseterici u tridesetima koja ju nosi uz čizme sa zakovicama ili u kombinaciji s popularnim tenisicama na punu petu.

philosophy-di-alberta-ferretti1

Od boja koje dominiraju u dućanima najbolje je kupiti bijelu, bež, sivu ili crnu bundu jer one idu uz sve i nosive su godinama pa su samim time i pametna investicija. Ako preferirate jarke boje ili uzorke – leopard je pravo rješenje! Bunde u boji mente i boji crvenog vina također su veliki hit sezone i možete ih pronaći u nekim našim high street dućanima.

white20fur201

 

Izvor: fashion.hr