fbpx

Šeširi su neizostavni u hladnoj sezoni

Kakav šešir nabaviti za ovu zimu?

Šešir je uz tople kožne rukavice, debeli šal i udobne čizme najbolji prijatelj svake žene u hladnoj sezoni. Nose ga sve one trendseterice koje vole primjetne odjevne kombinacije koje izgledaju ženstveno i chic, ili cool djevojke koje se vole igrati različitim trendovima i dobre su u spajanju naizgled nespojivog.

Šeširi su jedan od onih komada koji bi u svom ormaru trebala imati svaka žena jer su idealni za razbijanje monotonije, za svježinu koju svaka od nas poželi nakon što je više puta isfurala istu kombinaciju. Ako ste skeptične po pitanju ovog trenda najvjerojatnije još niste pronašle model koji vam dobro stoji pa savjetujemo da pogledate što ove hladne sezone u svojoj ponudi imaju poznati high street dućani. Njihovi šeširi dolaze u vječno modernoj crnoj boji, sofisticiranoj sivoj, hit boji crvenog vina ili vječno romantičnim puderastim tonovima.
Ako ste klasičarka odlučite se za crni fedora šešir, ako se romantična duša za šešir velikog oboda, a ako ste zaluđeni trendovima savjetujemo muške modele koje ove zime obožavaju prave trendseterice!

Izvor: fashion.hr