fbpx

“Zgodni dečki” The Ten Tenors dolaze u Zadar šarmirati publiku

Grupa The Ten Tenors pravi je tenorski spektakl, a uspješno povezuju i izvode pop, rock i klasičnu glazbu. Njihov uspjeh temelji se na deset fantastičnih glasova, dobrom izgledu i različitosti

Svjetski poznata australska grupa The Ten Tenors prvi put će nastupiti u Hrvatskoj. Publiku po cijelom svijetu oduševljavaju već više od deset godina. Grupa The Ten Tenors pravi je tenorski spektakl, a uspješno povezuju i izvode pop, rock i klasičnu glazbu. Njihov uspjeh temelji se na deset fantastičnih glasova, dobrom izgledu i različitosti. Dečki su pravi šarmeri, njihova prosječna starost je 28 godina.

Velika europska turneja

The Ten Tenors u početku 2013. godine vraćaju se na veliku europsku turneju s njihovim prošlim, vrlo uspješnim albumom Double Platinum. Publika će moći uživati u vrhunskima nastupima koje su brojni glazbenici u prošlosti već nekoliko puta kopirali, a dečki će dokazati kako samo originali iz Australije mogu profesionalno povezati rock, pop i klasičnu glazbu.

Turneja Double Platinum bit će predstavljena na sasvim nov način i demonstrirat će najveći talent grupe na neponovljiv način. D-J Wendt, producent grupe, za ovu turneju rekao je:

– Ovu predstavu smatramo kao najveći izazov. Veća je, smionija i bolja nego prije.

Album Double Platinum već je deseti studijski album i najambiciozniji album grupe do sada.

Gostovanje kod Oprah

The Ten Tenors sigurno će publiku oduševiti i ostaviti je bez teksta. Od nježne Hallelujah Leorda Cohena, preko rock balade Don’t Want to Miss a Thing grupe Aerosmith, do najpopularnije klasične pjesme Nessun Dorma. Dok predstava dođe do “zimzelene” Hey Jude publika će sigurno htjeti još.

Godine 2010. i 2011. bile su za “Desetku” vrlo uspješne godine – ne samo da su dobili nove obožavatelje u Južnoj Americi, Švedskoj, Japanu i u baltičkim zemljama, već su stekli i nekoliko poznatih prijatelja i gostovali kod Oprah Winfrey u emisiji Oprah’s Ultimate Australian Adventure, s gledanošću više od 10 milijuna.

Svoj uspjeh grade i na vlastitoj emisiji The Power of Ten u kojoj povezuju rock i klasičnu glazbu, stvarajući zvuk koji je unikatan i samo njihov.

Datumi i ulaznice
Zagreb, petak, 1. ožujka 2013., 20.00 sati, KC Dražen Petrović i Zadar, subota, 2. ožujka 2013., 20.00 sati, Dvorana Krešimir Ćosić.

Ulaznice su u prodaji putem sustava EVENTIM:

Tribine – 140,00 kn

Parter – 180,00 kn

Povišeni VIP parter sredina – 200,00 kn

VIP parter – 250,00 kn

Povišeni VIP parter desno – 190,00 kn

Povišeni VIP parter lijevo – 190,00 kn

Izvor: Zadarski list