fbpx

Hugh Hefner oženio je čak 60 godina mlađu Crystal Harris

Crystal i ja vjenčali smo se na Silvestrovo. Obožavam tu djevojku, napisao je Hugh pored fotografije koju je objavio na Twitteru. Hefneru ne smeta razlika u godinama

Prije 18 mjeseci otkazala je vjenčanje na kojem je trebalo biti oko 300 gostiju, no predomislila se pa je na Silvestrovo postala gospođa Hefner. Crystal Harris (26) udala se za Hugha Hefnera (86). Ovoga puta spremili su proslavu za samo 20-ak uzvanika, a o tijeku događaja obavještavali su putem Twittera.
Hugh je objavio fotografiju sjenice s cvijećem u Playboyevoj vili.
– Crystal i ja vjenčali smo se na Silvestrovo. Obožavam tu djevojku – napisao je Hugh pored fotografije koju je objavio. Crystal je uzela Hughovo prezime, a o tome se odmah pohvalila i na društvenim mrežama.
Kad je vjenčanje prošle godine u lipnju otkazala samo nekoliko dana prije svečanosti, Crystal je izjavila kako je s Hughom spavala samo jednom. Izjavila je da je seks s njim trajao samo dvije sekunde.
– On ni ne skida odjeću. Nikad ga nisam vidjela gologa – govorila je Crystal tada, no unatoč komentarima, par se pomirio u svibnju ove godine. Hugh tvrdi da mu ne smeta razlika od 60 godina među njima.
– Koliko god mi je vremena preostalo, želim ga provesti s njom.
Hugh iza sebe ima dva braka. Jedan je trajao 10 godina, drugi je potrajao 21 godinu.

Izvor: 24 sata