fbpx

Vodič kroz najbolja sezonska sniženja

Donosimo gdje, što i koliko je sniženo

Ako ste već mjesecima u potrazi za dobrim zimskim komadima, no cijene u domaćim trgovinama su vam sve ovo vrijeme bile preskupe, onda imamo odličnu vijest za vas. Posljednjih dana sve se više trgovina uključuje s akcijom velikih blagdanskih sniženja, na kojima ćete aktualne, jesensko/zimske kolekcije svojih omiljenih brandova naći snižene čak i do 70%. Kako biste se što bolje snašli u bombastičnim objavama koje vas mame iz izloga dućana i pripremili za ciljanu kupovinu, danas vam donosimo kratki vodič kroz najbolja sezonska sniženja.

Domaći dizajnerski brandovi Lei Lou by Aleksandra Dojčinović i Nebo svoje vjerne kupce nagrađuju s prvim sezonskim popustima; Lei Lou je svoju jesensko-zimsku kolekciju do 12. siječnja snizila do 30%, a Nebo na cjelokupnu zimsku kolekciju nudi popust između 40 i 50%. Od 4. siječnja, sniženje nudi i Branka Donassy, i to do 50% na zimski asortiman. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom kožnom cipelom i torbom, svakako zavirite u Karlu, gdje je kompletna sezonska kolekcija na popustu od 20-30%, izuzev bundi i UGG čizmica. Novogodišnje sniženje između 20% i 50% nudi concept dućan Vešmašina, koji na jednome mjestu nudi najbolje američke dizajnere.

sale2

Već od početka prosinca, H&M nas časti velikim sniženjem na veći dio sezonskog asortimana pa ćete u ovom trenu za suknje izdvojiti između 50 i 100 kuna, za tople pletene džempere i hlače između 100 i 150 kuna, a cijene su prepolovljene i u slučaju zimskih jakni i kaputa. U Zari je počeo prvi val sniženja pa su tako odjeća, obuća i modni dodaci zasad sniženi 30%, a kroz nadolazeće tjedne cijene će dodatno padati, i to do maksimalnih 70%. Od 7. siječnja do 28. siječnja ove godine, s.Oliver nudi do 60% popusta na kolekciju jesen/zima 2012., a ponuda jedino ne uključuje ručne satove.

Mango, Springfield, Tom Tailor, Accessorize, Oysho i Stradivarius, brandovi u čije trgovine možete zaviriti u sklopu City Center One trgovačkih centara u Zagrebu i Splitu, snizili su cijene svoje robe do 50%. Ondje ćete pronaći i dućane Tezenis, Calzedonia i Intimissimi, koji su cijene svog donjeg rublja također prepolovili. Maksimalna sniženja u City Centre One u ovom trenutku nude trgovine Aldo, Baby Center i Modna kuća MAK, i to do čak 70%.

Sportina trgovina nudi popust do 50% na označene artikle (do 19.1.) i dodatnih 20% na označene artikle s popustom (do 31.1.), a u prodavaonicama u sklopu same Sportina Group popusti se kreću ovako: Bata ima popust do 50% na označene artikle (do 16.1.), Orsay i Pimkie također, a Six nudi akciju 1+1 gratis, pri čemu se poklanja jeftiniji proizvod, i to do 31. siječnja. Do istog datuma traje 50% popusta na označene artikle u SIX-u, a Parfois dijeli jednako sniženje, koje traje nešto dulje, do kraja veljače. XYZ outlet nudi 50-70% sniženja na kolekciju jesen/zima do 20. siječnja 2013.

sale3

Sve ljubiteljice beauty proizvoda sasvim sigurno će oduševiti akcija koju nam je u duhu sezone sniženja priredila BIPA; od 10. do 13. siječnja u BIPA prodavaonicama traje popust od 25% na svu dekorativnu kozmetiku, a osim toga, aktualni letak ove popularne drogerije nudi akciju 1+1 gratis za proizvode kao što su boje za kosu, šamponi, antiage kreme za lice, dezodoransi, zubne paste, deterdženti i proizvodi za djecu.

Za kraj, novogodišnjim popustom od 50% ovog vas siječnja daruje LUSH, pa ako želite uživati u svježim, ručno rađenim kozmetičkim delikatesama, sve što morate jest posjetiti www.lush.hr, koristeći kod za kupon (kod: FANTAZIJA), ili se jednostavno uputiti u jednu od LUSH prodavaonica, kako biste ostvarili popust.

Izvor: fashion.hr