fbpx

Zagrepčanin (31) poginuo u sudaru triju vozila

U nesreći je smrtno stradao 31-godišnji Zagrepčanin koji je i skrivio nesreću nakon što je, iz još neutvrđenih razloga, izgubio nadzor nad upravljačem Dacije Logan. Teško su ozlijeđene 39-godišnja vozačica Golfa zadarskih registracija i 11-djevojčica

Jedna je osoba poginula u stravičnom sudaru triju vozila koji se dogodilo u subotu oko 16.40 sati na DC-106 kod mjesta Gorica na otoku Pagu.

Po informacijama iz PU zadarske na mjestu nesreće smrtno je stradao 31-godišnji vozač osobnog automobila Dacia Logan zagrebačkih registracija, dok su dvije osobe, 39-godišnjakinja vozačica i 11-godišnja putnica, koji su se nalazili u osobnom automobilu VW Golf zadarskih tablica, teško ozlijeđene. Obje su zbog zadobivenih ozljeda zadržane na liječenju u Općoj bolnici Zadar.

Vozač trećeg vozila koje je sudjelovalo u nesreći, 48-godišnjak koji je upravljao Opel Vectrom riječkih oznaka, nije ozlijeđen. Očevid na mjestu nesreće izvršili su zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u Zadru Zadar i policijski istražitelji Policijske postaje Pag, a prvi nalazi upućuju na zaključak kako je nesreću skrivio vozač Dacije Logan nakon što je, iz još neutvrđenog razloga, izgubio nadzor nad vozilom i udario u Golf.

Ovo je prva ovogodišnja žrtva na cestama pod nadležnošću PU zadarske, dok je za proteklu, 2012. godinu, evidentirano ukupno 19 poginulih osoba u prometu.

Izvor: Zadarski list