fbpx

Irena Dragić 1. ožujka preuzima zadarski HZZ

SDP-ovoj gradskoj vijećnici Ireni Dragić i službeno je potvrđeno imenovanje na čelu zadarske podružnice HZZ-a. Željku Mariću bit će ponuđeno neko drugo radno mjesto unutar ustanove

Irena Dragić, profesorica hrvatskog jezika i SDP-ova gradska vijećnica, i službeno je imenovana novom predstojnicom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Ureda u Zadru, a dužnost će od svog prethodnika Željka Marića preuzeti 1. ožujka. Iako je natječaj za sve 22 podružnice HZZ-a bio okončan još prošli mjesec, službena potvrda izabranih kandidata uslijedila je tek nakon 20-ak dana što u središnjici obrazlažu profesionalnošću kod obavještavanja svih kandidata i željom da i oni izabrani, a i oni odbijeni, saznaju od njih, a ne iz medija.

– Za predstojnicu Područnog ureda Zadar imenovana je gospođa Irena Dragić. Rješenja o imenovanju svim kandidatima poslana su poštom pa je zbog toga ostavljen prostor 2-3 dana prije nego obavijest pošaljemo i medijima – kazala je Matijana Blašković, glasnogovornica HZZ-a dodajući kako će dosadašnjem v. d. predstojniku Područnog ureda Zadar biti ponuđeno obavljanje drugih poslova unutar Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Irena Dragić izabrana je između četvero kandidata, a povjeren joj je četverogodišnji mandat.

Izvor: ZL