fbpx

Našminkajte se kao J.Lo

Jennifer Lopez privlači pažnju gdje god se pojavi, a za crvene tepihe posebno njeguje svoj izgled. Danas ‘seciramo’ njezin make up s ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa na kojoj je zasjala u čipkastoj haljini Zuhair Murada. Make up artistica Mary Phillips, odgovorna za Jenniferin make up te večeri, kaže kako je inspiraciju pronašla u njezinoj prirodno sjajnoj puti, a koristila je isključivo L’Oreal Paris proizvode.

Kožu lica pripremila je s Revitalift Miracle Blur kremom, nakon čega je nanijela tekući puder True Match Super-Blendable Makeup u nijansi ‘Caramel Beige’ kojim je postigla toplinu. Korektorom iz iste linije posvjetlila je područje ispod očiju kao i jagodice lica. Na obraze je nanijela i malu količinu rumenila Visible Lift Color Lift Blush u nijansi ‘Nude Lift’ kako bi licu dala malo boje.

Kod Jennifer fokus je najčešće na očima, pa je tako bilo i ovoga puta. Za oči, Mary je koristila sjenila Colour Riche Eye Shadow Quads, nijansu ‘Cupa Joe’ kao bazu i ‘Black Pump’ oko vanjskog kuta oka. Uz trepavice nanijela je sjenilo Infallible Eye Shadow u nijansi ‘Eternal Black’ kako bi dobila dubinu oka.

Za daljnje definiranje očiju koristila je Super Slim Liner by Infallible na gornjim kapcima. ‘Smokey eyes’ je dovršen maskarom Telescopic Shocking Extensions Mascara na gornjim i donjim trepavicama. Usne su u toplim neutralnim nijansama, a make up artistica je koristila Colour Caresse Shine Stain u nijansi ‘Eternally Nude’.

Izvor: moda.hr