fbpx

Oliver Bacalja ponovno izazvao nered u kafiću Ritam

Oliver Bacalja urlao je i vrijeđao konobaricu u kafiću Ritam pa je zaradio optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira. Prije tri godine u istom je kafiću prijetio bombom vlasniku i gostima

Zadarska policija u utorak je navečer pozvana zbog narušavanja javnog reda i mira u kafiću Ritam u mjestu Ugljan.

Tamo je 41-godišnji muškarac urlao i vrijeđao 25-godišnju konobaricu. Kako ga nitko nije mogao smiriti, pozvani su “plavci” koji su ovom bahatom gostu ispisali optužni prijedlog i izrekli mjeru zabrane dolaženja u spomenuti kafić.

Neslužbeno doznajemo kako je riječ o Oliveru Bacalji, muškarcu koji je zbog izazivanja nereda u istom tom kafiću nedavno osuđen na 15 mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine.

Bacalja je bio optužen zbog prijetnje ručnom bombom vlasniku kafića Ritam i gostima još prije tri godine te zbog prijetnje smrću dvojici policajaca pozvanih u pomoć. U pretresu stana Bacalji je tada pronađena ručna bomba pa ga se teretilo i zbog neovlaštenog držanja oružja.

Tijekom sudskog postupka vlasnik kafića Ritam ispričao je da je s Bacaljom u posljednje vrijeme u dobrim odnosima, a da su probleme imali u vrijeme dok je on bio ovisnik. Kazao je kako u to vrijeme nije volio da mu dolazi u kafić iz razloga što mu zbog njega nisu dolazili drugi gosti.

Što je u utorak navečer bio “okidač” za verbalni napad na konobaricu nije poznato.

Izvor: Zadarski list