fbpx

FOTO: Špijunske fotografije Mercedesove najluksuznije i najelegantnije krstarice

Poznati britanski auto portal objavio je špijunske fotografije S klase u potpunosti bez kamuflaže. A uz to Mercedes je objavio i prve službene fotografije unutrašnjosti najluksuznije Mercedesove limuzine

Dizajn luksuzne krstarice je puno skladniji i moderniji naspram trenutnog modela. Automobil izgleda vrlo uglađeno a kao i kod ostalih novih modela Mercedesa, i na ovom dominira nova široka maska, novi LED farovi te vrlo niski branici s velikim otvorima za zrak koji osim uglađenosti daju vozilu i vrlo dinamičan stav.
Dodatnu dozu dinamičnosti S klase stvaraju horizontalne bočne linije koje se protežu duž bokova automobila. Umjesto standardnog krova, model na fotografijama dobio je ogroman panoramski krov koji će vjerojatno biti opcija u opremi. Straga je automobil dobio očekivano nove LED lampe, i branik s diskretno postavljenim ispušnim cijevima.
Prepoznatljiva luksuzni interijer i eleganciju ne moramo naglašavati, S klasa je poznata po tome. A svaka nova generacija donosi nove tehnologije za sigurnost i komfor. Od ventilacije i grijanja svih sjedala, ‘Command’ sustav s nekoliko monitora i velikim glavnim 12,3 inčnim ispred vozača.

Premijera je zakazana za svibanj, dok će se automobil u salonima pojaviti u listopadu. AMG model dolazi mjesec dana kasnije.

Izvor: dnevno.hr