fbpx

Optuženi opet ponovio kako je sumještanin njega prvi napao i izazvao!

Završnim govorima optužbe te obrane i treći puta je okončan dokazni postupak u suđenju protiv Maxa Vulina zbog pokušaja ubojstva Joška Vučkova. Presuda će biti izrečena u ponedjeljak pred Sudskim vijećem Marijana Bitange

I treći put jedan od zamjenika Županijskog državnog odvjetnika Duško Berović i branitelj Miše Papić održali su svoje završne govore u slučaju protiv Milana Maxa Vulina (43) optuženog za pokušaj ubojstva svog sumještanina Joška Vučkova prije više od sedam godina u Pakoštanima.

Tako je tužitelj Berović naglasio kako nije sporno da je tada među dvojicom muškaraca došlo do fizičkog sukoba kojem je prethodio verbalni, a koji je izazvao upravo optuženi Max Vulin.

Prije završnih govora predsjednik Sudskog vijeća Marijan Bitanga ipak je postavio Vulinu još nekoliko pitanja, a Vulin je ponovio kao i u svojim obranama na prethodnim raspravama kako je Vučkov prvi na njega nasrnuo biciklom, a njegov zamah škarama nije bio ciljan, već, kako je rekao, škarama je zamahnuo makinalno i nije vidio u koji dio njegova tijela “gađa”.

Incident se dogodio 11. listopada 2005. godina u Pakoštanima kada je Milan Max Vulin ubo Joška Vučkova škarama dužine 12 centimetara u vrat i teško ga ozlijedio, ali sve je srećom završilo bez tragičnih posljedica zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji i činjenici da ubodna rana na Vučkovu vratu nije bila preduboka.

Izvor: ZL