fbpx

Uhićena je bivša HTV-ova urednica Dijana Čuljak!

Kako Jutarnji doznaje iz izvora bliskih policiji u večernjih je satima uhićena Dijana Čuljak.

Bivša HTV-ova urednica osumnjičena je u aferi Core media u kojoj se njezinog bivšeg supruga Vladimira Šelebaja i još četiri osobe tereti za neplaćanje 3,1 milijun kuna PDV-a te nezakonito izvlačenje više od 16 milijuna kuna iz tvrtki Core Media i Media Spot.

Prvoosumnjičeni Vladimir Šelebaj je u istrazi, ali i na suđenju bivšem direktoru programa Nove TV Siniši Svilanu posvjedočio da je Core medija osnovana isključivo na inicijativu Dijane Čuljak , da je ona imala polovicu učešća u tvrtki i da su dijelili zaradu. Ona, pak, poriče da je s bivšim suprugom sklopila tajni ugovor kojim se trebao prikriti njezin sukob interesa, budući je u to vrijeme radila na HTV-u, a Core Media je radila emisije za konkurentsku televiziju.

“Ugovor o društvu nikada nisam vidjela, niti ga svjesno potpisala. Ako sam nešto potpisala onda je to bilo nesvjesno”, rekla je Čuljak svjedočeći na suđenju Svilanu, optuženom da je od Šelebaja primao mito kako bi se na Novoj TV plasirale emisije iz produkcije Core medije.

Izvor: Jutarnji list