fbpx

Na policama zadarskog Konzuma danima stoji mlijeko s isteklim rokom trajanja!

Nakon što im je čitateljica javila kako je u lokalnom Konzumu kupila mlijeko s istekom roka trajanja, novinari Antene Zadar uputili su se u istu trgovinu…

Iako nisu vjerovali kako će i osam dana nakon isteka roka te tri dana nakon što je čitateljica kupila mlijeko, isto naći na policama Konzuma, upravo to se dogodilo! Naime, mlijeko na kojemu je rok trajanja 27.03.2013. još se uvijek može kupiti o čemu svjedoči i račun koji je objavila Antena Zadar čiji su novinari kontaktirali Konzum te nakon odgovora zaključili: “Očigledno Konzumu nije previše stalo do vlastitog ugleda, no to ne čudi.”

“Ovim putem se prije svega želimo ispričati našim kupcima zbog ovog propusta. Ujedno sve naše kupce koji su kupili ovaj proizvod pozivamo da realiziraju povrat proizvoda u prodavaonici u kojoj su ga kupili, kako bi im refundirali novac ili zamijenili proizvod. Žao nam je da je došlo do ove situacije o kojoj smo obavijestili sve odgovorne osobe kako bi osigurali da se to više ne ponavlja. Ujedno pozivamo sve naše kupce da nas kontaktiraju sa svim svojim upitima, sugestijama ili reklamacijama putem našeg besplatnog potrošačkog telefona 0800 400 000 i mali adrese: konzum@konzum.hr.”, stoji u odgovoru koji je redakcija Antene Zadar dobila od Ane Mitrović, zadužene za odnose s javnošću Konzuma.

Čitateljica: U istoj trgovini kupila sam i sok s isteklim rokom trajanja

Čitateljica koja je, kako tvrdi, zbog pokvarenog mlijeka završila i na bolovanju, prije mjesec dana je u istoj trgovini kupila i sok za kojega je tek kasnije uočila kako mu je istekao rok trajanja, no s obzirom da je prošlo vremena od tada nema dokaza za to.

Izvor: Index.hr/Antena Zadar