fbpx

Policija poziva vozače na oprez zbog radova kod buduće Poliklinike

– S obzirom na to da će radovi potrajati do 1. lipnja 2013. godine, mole se građani za strpljivost, poštovanje prometne signalizacije i korištenje alternativnih pravaca oko šireg mjesta izvođenja radova – kaže Nikolina Bačić

Kako su jučer započeli radovi na spajanju Opće bolnice Zadar nathodnikom sa zgradom buduće Poliklinike u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Zadru, to je izazvalo poteškoće u prometu u tom dijelu grada zbog čega su se jučer oglasili iz PU zadarske priopćenjem za vozače u kojem su izvijestili o alternativnim pravcima sukladno postavljenoj prometnoj signalizaciji, a koja je, kako su kazali, privremenog karaktera.

– S obzirom na to da će radovi potrajati do 1. lipnja 2013. godine, mole se građani za strpljivost, poštovanje prometne signalizacije i korištenje alternativnih pravaca oko šireg mjesta izvođenja radova, kao što su Ulica Marka Marulića (od raskrižja “Jazine”), Ulica Bože Peričića, Ulica Ante Starčevića ili od raskrižja “Jazine” prema Obali kneza Branimira – poručila je Nikolina Bačić, zamjenica glasnogovornika zadarske policije, napomenuvši još i kako semafor na raskrižju Obale kneza Branimira, Petra Svačića i Marka Marulića, na zahtjev policije, a zbog sprječavanja zastoja i ubrzavanja tokova prometa i pražnjenja ulica, je izvan redovne funkcije te da trenutačno radi kao “treptač”.

– Stoga se mole vozači na dodatan oprez, a posebice zbog pješaka koji na pješačkim prijelazima prelaze kolnik. Navedene alternativne pravce osobito preporučamo koristiti od 7.40 – 8.30 sati i od 15.30 – 16.30 sati – izvijestila je Bačić.

Izvor: ZL