fbpx

Preminula jedna od tri stradale učenice iz S. Broda

Jedna od triju djevojaka koje su nastradale u stravičnoj prometnoj nesreći prošlog tjedna u Slavonskom Brodu jučer je na žalost, podlegla teškim ozljedama, javlja portal Ebrod

Djevojka koja je u Opću bolnicu primljena s teškim ozljedama glave i bila najkritičnije izgubila je životnu bitku – potvrdila je dr. sc. Jasminka Kopić, voditeljica Odjela za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje
Iako im je cijela situacija bila najcrnji mogući scenarij koji im život može napisati, roditelji su smogli snage i donirali organe tragično preminule djevojke.

Druge dvije teško ozlijeđene djevojke i dalje su teško, piše portal ebrod.

Devetnaestogodišnji Deni Župan u četvrtak je vozeći velikom brzinom BMW, automobil kakvim zbog godina i snage motora, nije smio upravljati, izgubio nadzor nad vozilom te je udario u tri učenice koje su se vraćale iz škole. One su u vrlo su tešku stanju prevezene u slavonskobrodsku bolnicu.

Brođani smatraju da je uz brzu vožnju uskom ulicom nesreći kumovala rupa koja se nalazila na prometnici, a koja je u subotu popravljena velikom brzinom. Na telefonske pozive u tvrtki Cestar koja održava prometnice nitko se nije javljao za komentar.

Izvor: tportal.hr