fbpx

Koliko ćete dugo živjeti? Provjerite preko ove aplikacije

Postoji aplikacija koja poboljšava vaš ljubavni život, aplikacija koja prati vaš san, pa čak i aplikacija koja će bacati uroke na vaše neprijatelje. Zašto onda ne bi postojala i aplikacija koja predviđa koliko ćete dugo živjeti?

Koristeći aktuarske podatke, Ignite Wellness Lifestyle Tracker izračunava vaš životni vijek na temelju vaših dnevnih odluka, koliko i što jedete te koliko često vježbate.

Dobiveni “životni broj” je navodno izravan pokazatelj vašeg životnog vijeka, prema web stranici PSFK.

Aplikacija za iPhone trebala bi se koristiti zajedno s uređajem pod nazivom Ignite Pad, koji se spaja na korisnikov smartphone i procjenjuje korisnikovu težinu i intenzitet vježbanja tijekom vremena.

Aplikacija ima i razrađen sustav interaktivnih ciljeva, sustav bodovnog nagrađivanja, tablice najuspješnijih i društvene obavijesti, što bi sve trebalo privući korisnike da se okrenu zdravijem načinu života.

“Općenito gledajući, ako razumijemo utjecaj svojih svakodnevnih odluka na zdravlje, vjerojatnije je da ćemo razumjeti i kako učiniti pozitivne pomake prema zdravijem životu”, piše na stranicama PSFK.

Aplikacija tijekom vremena prikuplja dodatne osobne podatke o vašim životnim navikama, pa se nemojte iznenaditi ako vam u jednom trenutku počne predlagati na koji način da se ponašate kako biste zdravije, duže i sretnije živjeli.

Aplikacija je dostupna za iPhone, iPod Touch i iPad.

Izvor: net.hr