fbpx

Policija pronašla kradljivce novčanika i bicikla

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakinjom iz Zadra koju se sumnjiči da je u ponedjeljak u Širokoj ulici u Zadru 78-godišnjakinji otuđila novčanik s nekoliko tisuća kuna. Protiv nje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči da je u nedjelju u Ulici Mate Balote u Zadru otuđio bicikl u vlasništvu 37-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Bicikl je vraćen vlasniku, a protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa srijede na četvrtak u Gračacu nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu u vlasništvu 36-godišnjaka te otuđio novac. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih deset dana, u Ulici Nikole Jurišića u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u prostorije trgovačkog društva te otuđio računalo i električni kabel u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U proteklih desetak dana, u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio dijelove metalne konstrukcije u vlasništvu 58-godišnjaka vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći s utorka na srijedu, u Mazinu kod Gračaca, nepoznati je počinitelj iz staje u vlasništvu 44-godišnjaka otuđio tri janjeta i dvije ovce, a iz staje u vlasništvu 75-godišnjaka sedam janjaca i četiri ovce ukupne vrijednosti od desetak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 Izvor: Zadarski list