fbpx

USPRKOS BOMBAŠKOM NAPADU BILIĆEV LOKOMOTIV IPAK IGRA Osmero mrtvih i ogromna materijalna šteta u eksplozijama u Dagestanu

Najmanje osam osoba je ubijeno u dvije eksplozije automobila bombi koje su odjeknule u ponedjeljak ispred zgrade sudskih ovršitelja u Mahačkali u ruskoj republici Dagestanu u razmaku od petnaest minuta, javljaju ruski mediji

Najmanje osam osoba je ubijeno u dvije eksplozije automobila bombi koje su odjeknule u ponedjeljak ispred zgrade sudskih ovršitelja u Mahačkali u ruskoj republici Dagestanu u razmaku od petnaest minuta, javljaju ruski mediji.

“Petnaest minuta nakon prve eksplozije automobila odjeknula je i druga eksplozija”, izjavio je predstavnik ministarstva unutarnjih poslova.

Po prvim podacima, osmero ljudi je poginulo, točan broj ozlijeđenih se utvrđuje, a oštećeno je tridesetak automobila. Mediji javljaju o dvadesetak ozlijeđenih.

Zasad nitko nije preuzeo odgovornost za napad.

 Eksplozije uoči gostovanja Bilićeva Lokomotiva

Dvoboj Ruske lige između Anžija i Lokomotiv Moskve u Mahačkali ipak će se igrati unatoč današnjem terorističkom napadu auto-bombama u glavnom gradu Dagestana u kojem su život izgubile najmanje dvije osobe.

Ruski nogometni savez oglasio se priopćenjem u kojem se navodi da će se dvoboj u Mahačkali ipak odigrati. Anži bi pobjedom protiv Moskovljana osigurao treće mjesto i najveći prvenstveni doseg tog kluba, a Lokomotiv Slavena Bilića se nada pobjedonosnom završetku inače loše sezone.

Anži 1. lipnja igra finale Ruskog kupa u Groznom protiv prvaka moskovskog CSKA.

Izvor: Jutarnji list