fbpx

Loreta Ivankov u sastavu ženske boksačke reprezentacije

Edi Milošević i Marijo Nikolić kao treneri te Loreta Ivankov, boksačica branit će boje Zadra i Hrvatske na prvenstvu Europske unije u Mađarskoj.

Mađarski grad Keszthelyju od 30. lipnja do 6. srpnja domaćin je EUBC-ovog prvenstva Europske Unije za boksačice i to u u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Nastup je prijavilo ukupno 218 boksačica iz 23 europske zemlje.

Među njima se nalazi i devet naših cura koje će pod vodstvom svojih trenera, dvojica su iz zadarske Zlatne rukavice Edi Milošević i Marijo Nikolić te Mario Žiger i Hrvoje Balen pokušati na što bolji način predstavljati boje „Lijepe naše“.

Kako kaže Edi Milošević, želja je medalja iako je u boksu teško prognozirati.

„Cure su odlično trenirale tako da na ovo prvenstvo odlaze u odličnoj formi. Nadam se da će sve ono što smo pokušali kroz trening usavršiti, uspješno primjeniti i u ringu“.

Posebno nas veseli da se među odabranima nalazi i Zadranka, Loreta Ivankov (Zlatna rukavica) u kategoriji do 60 kilograma.

„Posebno mi je drago radi nje da ima priliku nastupiti na jednom ovako velikom natjecanju. Vjerujem da će ju i iskoristiti, nema razloga da tako i ne bude“.

Hrvatska u Mađarskoj:

Kadetkinja

60kg Viktorija Kramarić

Juniorke

54kg Darija Popović

60kg Loreta Ivankov

Seniorke

54kg Hrvojka Čudina

57kg Anamarija Vujaklija

69kg Jovana Vučić

75kg Nives Radić

81kg Anamarija Maršić

+81kg Danijela Vernić

Izvor: HRT Zadar