fbpx

Od ponedjeljka dežurni vrtići Ciciban i Vruljica

Cijene vrtića ostaju iste, 700 kuna za 10-satni program, 350 kuna za 5-satni i 100 kuna za polaznike male škole – Ana Dunatov, ravnateljica DV Sunce

Nakon što su zadarski dječji vrtići Sunce i Radost ove godine odlučili objediniti natječaj za upis u vrtiće, formirana je jedinstvena lista na kojoj je pravo upisa u jutarnji program u Dječjem vrtiću Sunce steklo 155 mališana. U malu školu upisano je 89 predškolaca, s tim da će u rujnu, kako nam je potvrdila Ana Dunatov, ravnateljica DV Sunce, postojati mogućnost dodatnog upisa.

Cijene vrtića ostaju iste, 700 kuna za 10-satni program, 350 kuna za 5-satni i 100 kuna za polaznike male škole.

Dječji vrtić Radost u jaslice je upisao 85 mališana, u vrtić 129, a u predškolsku grupu 110 budućih školaraca. Prema riječima ravnateljice DV Radost Marijane Miočić, neupisanih je 50. 21 mališan nije zadovoljavao uvjete, ali do rujna će se situacija iskristalizirati i ona se nada da neće biti neupisane djece.

Od 1. srpnja vrtići ulaze u tzv. ljetni program u kojemu će biti organizirano dežurstvo u vrtiću Ciciban u Veslačkoj ulici 1 za DV Sunce, a na Vruljici za DV Radost.

Izvor: Zadarski list