fbpx

Boris Skroće novi direktor KK Zadar

To je sigurno kruna mog 20-godišnjeg rada u privatnom sektoru i stvaranje novih pozitivnih dimenzija u svakom smislu. Nadzorni odbor je procijenio da svojim znanjem i sposobnošću mogu dati novi vjetar u leđa KK Zadar. To je bila moja ideja vodilja i razlog zašto sam se javio na natječaj – prvi su dojmovi novog direktora

Jučer oko 13 sati na službenim internet stranicama Košarkaškog kluba Zadar osvanula je vijest. Boris Skroće imenovan je novim direktorom kluba. Odluku je jednoglasno donio Nadzorni odbor u sastavu Darko Kasap, predsjednik te Ante Babić, Željko Predovan, Dario Jurin i Lovre Peraić. Skroće je bio jedan od petorice kandidata, koji su se prijavili na javni natječaj, a NO je, nakon razgovora sa svim kandidatima čije su prijave bile važeće, procijenio da je on najbolje rješenje u konkurenciji Marka Pupića Bakrača, Enca Perovića i Denisa Pleslića.

– Zahvaljujemo se svim ostalim kandidatima na kandidaturi i želimo im sreću u daljnjoj karijeri – stoji u priopćenju kluba.

Novi direktor, koji će na toj funkciji naslijediti Marina Čačića, odnosno Josipa Miočića, koji je kratko vrijeme bio vršitelj dužnosti, izabran je na vrijeme od tri godine, uz probni rok od šest mjeseci. Na probnom roku bio je i Čačić, koji je nakon pola godine na čelu kluba odlučio odstupiti iz privatnih raloga. Skroće će zadarskoj javnosti biti predstavljen uskoro na press konferenciji.

– Odgovornost je velika, ali ne bojim se toga. Treba realno sagledati stvari, konsolidirati financije i vidjeti u kojem smjeru dalje. Napravit ćemo sve da se tradicija košarke u Zadru nastavi. Ne mislim ništa negativno o klubu u ovom trenutku – dodao je Skroće, koji je bio u sličnoj poziciji kao njegov prethodnik.

Izvor: Zadarski list