fbpx

Nicole Kidman za Jimmy Choo

Nakon što je Nicole Kidman dobro ispromovirala Jimmy Choo cipele na crvenom tepihu kanskog filmskog festivala, slavni brend obuće čekao je prvi dan srpnja kako bi javnosti napokon pokazao reklamnu kampanju s njihovim novim licem. I to licem Nicole Kidman kojeg do sada još nismo upoznali.

U seriji seksi fotografija nove Jimmy Choo reklamne kampanje, 46-godišnja Nicole Kidman neprepoznatljiva je u razbarušenom jarko crvenom bobu i jednostavnim seksepilnim kombinacijama. Osim što svojim stavom odaje samouvjerenu i snažnu ženu, slavna glumica izgleda kojih desetak godina mlađe.

Nicole Kidman u potpunosti se opustila ispred švedskog fotografa Mikaela Janssona te priznala kako je uživala u ulozi žene koja je preuzima kontrolu, snažna je i seksi.

jimmy-choo-1

‘Uspostavila sam vezu s fotografom, a Mikael je vrlo intuitivan, on zna što mislim i osjećam i sposoban je to prenijeti kroz fotoaparat.’, priznala je Nicole Kidman koja se, po mišljenju kreativne direktorice brenda Sandre Choi, savršeno uklapa u koncept reklama.

Zadaća slavne glumice bila je prenijeti mnoštvo kvaliteta žene koja će ove sezone nositi Jimmy Choo cipele. Ona je snažna, seksi i sadrži dozu tajnovitosti.

nicole-kidman-jimmy-choo2
Slavni brend otkrio je samo djelić onog što su snimili sa zanosnom Nicole Kidman, više fotografija njihove nove kampanje pojavit će se u kolovozu, u izdanjima slavnih časopisa kao što su Vogue, Harper’s Bazaar, Another, Love, Tatler, Vanity Fair i Tank.

Novi look Oskarovke javnost je dočekala s oduševljenjem, te se svi nadaju kako će s njim nastaviti oduševljavati i na crvenim tepisima.

 Izvor: She.hr