fbpx

Prvo kolo protiv Hajduka još upitno!

Još se ne zna hoće li NK Zadar uspjeti podmiriti obveze prema bivšem vrataru Ježini, te NK Dalmatinac iz Crnog i tako izbjeći suspenziju Disciplinske komisije HNS-a.

Naime, do petka u podne klub sa Stanova bi trebao podmiriti oko 350.000 kuna, kako bi u subotu mogao zaigrati u prvom kolu nove sezone protiv Hajduka.Postoji i mogućnost odgode plaćanja, ali se to onda mora dogovoriti s vjerovnicima – rekao nam je sportski direktor NK Zadra Josip Bajlo.

“NK Dalmatinac i Ježina trebali bi imati malo razumijevanja, s obzirom na ovakvu situaciju u kojoj se nalazimo, trebali bi biti malo fleksibilniji, jer apsurd bi bio da mi zbog neispunjenja obveza prema njima, mi ne bježimo od toga mi ih priznajemo, ali mislim da bi oni trebali biti malo korektniji prema nama. Znamo da je teška situacija ne samo u NK Zadar, već i inače, i u gradu i državi, teško je sada preko noći naći 350.000 kuna da bi mogli u subotu igrati. Ali ja se nadam, u tijeku su razgovori i pregovori koje vodimo s odvjetnicima jedne i druge strane, da ćemo naći zajednički jezik i riješiti taj problem”

Izvor: HRT Zadar