fbpx

S rive skočilo 2.300 skakača

Priprema, pozor, jump!!! Preko dvije tisuće i tristo ljudi sudionika ovogodišnjeg DM Millennium jumpa skočilo je sa zadarske Rive u 15 sati. Prvi skok napravljen je u dva reda, a sveukupno skakalo se u tri navrata. Ove godine još uvježbaniji, još bolji Zadrani i njihovi gosti skakali su u varijacijama kakve se nisu mogle ni očekivati. Odjeveni u karakteristične žute majice prvo na noge, pa onda u drugom redu na salto skakači su poslušno odrađivali sve što se od njih tražilo – i to i više nego uspješno!

Drugi skok napravljen je u obliku domina s obje strane, spojivši se na mulu gdje se nalazio centar uprave, rekli bi smo, a sve pothvate skakača pratile su i brodice usidrene u blizini rive.

Dodajmo to i kako je čast prvog skoka pripala Ivanu Martinoviću koji kupio prvu akreditaciju. Uslijedio je potom i nastup uvijek spremnih, uvijek u formi, Omnia fitnes teama. Djevojke i dečki pokazali su se u zavidnoj formi, kako u tjelesnoj tako i u onoj demonstrativnoj, pokazavši tijekom dvadeset minuta svojih vježbi kakva sva čudesa pod dobrim vodstvom mogu napraviti i netom u fitness atmosferu ‘uhvaćeni’ kupači.

Helikopter je snimio pozdrav Zadra Europi napravljen putem dvanaest žutih zvjezdica formiranih na rivi ispred mula, no ni to nije bilo dosta jer organiziran je i četvrti, finalni skok – na bombu.

 Izvor: Zadarski list