fbpx

Helena Christensen razgolićena u 44-oj

Danska manekenka Helena Christensen, koja je žarila i palila 90-ih, i dalja iza sebe krije pozamašan broj obožavatelja. Bivši Victoria’s Secret anđeo vratio se na velika vrata i to setom slika iz svojeg doma u New Yorku.

Nakon kratkog zatišja Christensen je ponovno digla prašinu te ispred objektiva Gregoryja Derkennea ponosno otkrila svoju zavidnu figuru koja je čak izazvala i pad web stranice FutureClaw magazina za koji je editorijal snimljen.

helena-tekst

44-godišnja manekenka te bivša kreativna direktorica Nylon magazina tako se na fotografijama za naslovnicu FutureClaw magazina pojavljuje u krajnje provokativnom izdanju pozirajući u vintage donjem rublju iz svojeg ormara.

helena-4

Ostavljajući mašti dovoljno mjesta, majka 11-godišnjeg Mingusa, savršeno se uklopa u svoj eklektičan dom prepun starog namještaja i zanimljivih detalja, koji prostoru daju poseban šarm. Pozirajući u prozirnom donjem rublju s keramičkim labudom u ruci glamurozna ljepotica odaje dojam skromnosti te u najmanju ruku izaziva divljenje.

I dok druge zvijezde koriste svaku priliku kako bi proširile krug obožavatelja na društvenim mrežama Christensen, čije je tijelo i sam Gianni Versace svojevremeno proglasio najboljim u poslu, takva vrsta samopromocije ne zanima.

helena-3

‘Razumijem zašto društvene mreže mogu biti korisne, razumijem čak i ovisnost o njima, no mene one jednostavno ne privlače. Virtualna stvarnost čini mi se kao trošenje vremena te nemam potrebu javno govoriti o svojim dnevnim obavezama.’, kazala je Christensen koja se uz manekensku karijeru etablirala i kao vrsna fotografkinja.

helan-2

‘Uvijek volim fotografirati prekrasno lice Natalie Vodianovove. Njezini se pokreti odlikuju zaraznom gracioznošću.’, otkriva zavodljiva polu-Peruanka, polu-Dankinja Helena Christensen.

Izvor: She.hr