fbpx

Krađe, jedna teška tjelesna ozljeda i pet narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su četiri teške krađe, tri krađe, jedna teška tjelesna ozljeda i pet narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je jedanaest prometnih nesreća u kojima je pet osoba lakše ozlijeđeno.

Jučer u mjestu Povljana, ul. Stjepana Radića, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu iz koje ukrao veću količinu raznih cigareta.

Jučer u mjestu Pakoštane, ul. Brune Bušića, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta , nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil zagrebačkih reg. oznaka iz kojeg je ukrao play station i novčanik sa novcem i osobnim dokumentim. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

Jučer u mjestu Sv. Filip i Jakov, nepoznati počinitelj je provalio u kuću 77-godišnjaka te ukrao više komada zlatnog nakita i novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

U noći sa petka na subotu u mjestu Sv. Filip i Jakov, u apartmanskom naselju, nepoznati je počinitelj provalio u recepciju apartmanskog naselja te ukrao novac. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

Jučer u Biogradu, na plaži, nepoznati počinitelj je ukrao torbu 25-godišnje drž. Slovenije u kojoj se nalazio novac, mobiteli i osobni dokumenti. Vlasnici je pričinjena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer u mjestu Deringaj, nepoznati je počinitelj iz nezaključanog kampera 26-godišnjeg drž. Belgije ,ukrao novac, mobitel i osobne dokumente. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko tisuća kuna.

Jučer u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao novčanik sa osobnim dokumentima i novcem u vlasništvu 40-godišnjaka. Vlasniku je pričinjena šteta od nekoliko stotina kuna.

Izvor: HRT Zadar