fbpx

Krađe, krivotvorenje isprava i četiri narušavanja javnog reda i mira

U protekla 24 sata na području PU zadarske evidentirane su tri teške krađe, dvije krađe, krivotvorenje isprava i četiri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedamnaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže i četiri lakše ozlijeđeno.

Jučer prije podne u Crnom, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 51-godišnjaka, iz koje je ukrao veću količinu zlatnog nakita vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

Jučer prije podne u Zadru, Ulica Eugena Kumičića, nepoznati počinitelj je provalio u kuću vlasništvo 48-godišnjaka, iz koje je ukrao zlatninu i nekoliko tisuća kuna, pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Jučer popodne u Bibinjama, Ulica Svete Marije, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću vlasništvo 58-godišnjaka, iz koje je ukrao manji novčani iznos i zlatnu ogrlicu, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Sinoć, u Biogradu na moru, Ulica Dubrovačka, nepoznati počinitelj je iz kuće vlasništvo 68-godišnjaka, ukrao manji novčani iznos i zlatninu pričinivši materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Sinoć u Zadru, Ulica Grge Mrganića, nepoznati počinitelj je iz ulaza zgrade ukrao bicikl vrijednosti nekoliko tisuća kuna, vlasništvo 56-godišnjaka.

Izvor: HRT Zadar