fbpx

Krađe u Zadru i Biogradu

Policija je izvijestila o krađama u Zadru i Biogradu.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom iz okolice Zadra kojeg se sumnjiči da je prošli tjedan u hotelu u Ulici Augusta Šenoe ukrao omotnicu s nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.

Teška krađa

Jučer u jutro u Ulici dr. Franje Tuđmana u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz ureda trgovačkog centra ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

Jučer poslijepodne na plaži u Ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao dva mobitela u vlasništvu 29-godišnjakinje, vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne u trgovačkom centru u Ulici akcije Maslenica u Zadru, nepoznati je počinitelj ukrao novčanik u vlasništvu 36-godišnjakinje s nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Izvor: HRT Zadar