fbpx

Dječaci iz Njemačke provaljivali i krali po okolici Zadra; Državljanin BiH ukrao mobitel Austrijanki

Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad državljanima Njemačke u dobi od 13, 15 i 16 godina koje se sumnjiči da su u noći s nedjelje na ponedjeljak, u Karinu Gornjem, provalili u ugostiteljski objekt te otuđili sokove, alkoholna pića i mobitel vrijedne nekoliko tisuća kuna, javlja PU Zadarska.

Njih se također sumnjiči da su tijekom vikenda provalili i u kiosk u Karinu Gornjem te otuđili cigarete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Prema maloljetnicima Državnom odvjetništvu za mladež podnijeto je posebno izvješće.

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakinjom iz okolice Zagreba i 29-godišnjakom iz Zadra koje se sumnjiči da su početkom rujna, u Bibinjama, provalili u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđili novac i cigarete ukupne vrijednosti od nekoliko tisuća kuna.

Protiv njih je podnijeta kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici II Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim državljaninom BiH kojeg se sumnjiči da je početkom srpnja, ispred trgovačkog centra u Ulici Blajburških žrtava u Zadru, iz automobila austrijske državljanke otuđio mobitel, I pad i foto-aparat ukupne vrijednosti 10-ak tisuća kuna.

Mobitel i I pad su vraćeni vlasnici, a protiv počinitelja je podnijeta kaznena prijava.

 Izvor: Slobodna Dalmacija