fbpx

KK Zadar sve bliže luci spasa, prikupljeno je i ključnih 53% potpisa vjerovnika

Opet lijepe vijesti s Višnjika. Kako nam je rekao direktor KK Zadar, Boris Skroče s današnjim danom uspjeli su prikupiti 53% potpisa vjerovnika iz treće skupine (igrači, menadžeri) te se vidi spas kluba. Predstečajna nagodba trebala bi biti uspješno okončana a time i izbjegnut stečaj kluba.

Napokon dobre vijesti iz KK Zadar. Stečaj kluba po svemu sudeći bit će izbjegnut, predstečajna nagodba s vjerovnicima uspješno bi trebala biti odrađena.

Direktor kluba Boris Skroče.

„S današnjim danom smo uspjeli prikupiti 53 posto potpisa naših vjerovnika na predstečajnu nagodbu. Svoje obveze prema Ministarstvu financija i Trgovačkom sudu smo tako ispunili. Ali idemo dalje u nove razgovore s vjerovnicima kako bi taj postotak bio još veći. Također, prema Zagrebu smo uputili zahtjev za predstečajnim ročištem koje bi po meni trebalo biti sazvano kroz kojih desetak dana. Nadam se da bi ono moglo biti sazvano za desetak dana.

Možemo li decidirano i reći da će stečaj biti izbjegnut.

„Ne bih ja to tako rekao, prije bi kazao da smo mi napravili sve što su od nas tražili po zakonskoj regulativi kako bi došli na ročište i time izbjegli stečaj kluba. Da je spas blizu, to stoji i s tim se slažem“.

Ljepši dani trebali bi uslijediti na Višnjiku.

„Mislim da je tako, ima vjetrova koji pušu nama u kontra stranu, ali nema veze. U klubu će se ubuduće raditi onako kao treba i trošit će se koliko se može, nikako preko svojih granica“.

Izvor: HRT Zadar