fbpx

Motoristi Harley Davidsona, vruća politička tema u Biogradu

Nismo protiv susreta motorista Harley Davidsona u Biogradu, štoviše tu manifestaciju smatramo od vitalnog značaja za grad, kazao je danas na konferenciji za novinare predsjednik biogradskog ogranka Hrvatskog demokratskog slobodarskog saveza Dalmacije, Ivan Sambunjak. Konferencija je sazvana nakon napisa na službenim stranicama Grada Biograda i u nekim medijima kako se biogradska oporba protivi skupu.

To je samo pokušaj prebacivanja odgovornosti biogradske vladajuće garniture na oporbu za eventualno neodržavanje skupa zbog loše financijske situacije u gradu – kaže Sambunjak:

“Ja kao predsjednik HDSSD-a, gradski vijećnik, nositelj liste takve pokušaje obmanjivanja javnosti i pokušaje diskreditacije naše regionalne dalmatinske opcije prebacivanjem odgovornosti od strane vladajućeg HDZ-a, neću dozvoliti. Smatram da bez obzira na visoku cijenu susret motorista je od velike važnosti zbog velikog financijskog profita koji će imati mnogi mještani Grada Biograda, za ugostitelje, za hotelske kuće, za privatne male apartmane i sve ostale djelatnosti u Gradu Biogradu.”

Izvor: SD