fbpx

Zgrada ZZJZ na Kolovarama uskoro na prodaji za 26,5 milijuna kuna

Sredstva od prodaje zgrade Zavoda na Kolovarama bit će namijenjena opremanju nove zgrade Poliklinike za što je inače ukupno potrebno 70 milijuna kuna. Zavod ide u prodaju i druge nekretnine u svom vlasništvu,u ulici Hrvatskog sabora. Početna cijena je 3,9 milijuna kuna.

Županijski Zavod za javno zdravstvo uskoro će na prodaju ponuditi zgradu Zavoda na Kolovarama, čija je vrijednost procijenjena na 26 i pol milijuna kuna. Sredstva od prodaje bit će namijenjena opremanju nove zgrade Poliklinike.

Zavod ide u prodaju i druge nekretnine u svom vlasništvu,u ulici Hrvatskog sabora. Početna cijena je 3,9 milijuna kuna.Ova će se sredstva utrošiti za novi smještaj Službe za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti koja će uskoro, zbog predviđenog rušenja, morati iseliti iz zgrade na Ravnicama. Nakon današnjeg odobrenja župana Stipe Zrilića čeka se i pristanak Županijske skupštine.

Tvrtki Emona iz Preka, na Kolegiju župana odobreno je produženje koncesije na pomorskom dobru na razdoblje od 30 godina radi izgradnje i gospodarskog korištenja parkirališnog i poslovnog prostora na području Općine Preko. Županija će od te koncesije godišnje dobivati oko 20 tisuća kuna i 1,60 posto od ukupnih prihoda Emone ostvarenih na tom pomorskom dobru.

 Izvor: HRT Zadar