fbpx

AKCIJA MLADIH: Smiljevčanima ukinuti komunalnu naknadu

Vijećnici Ante Rubeša i Marko Pupić – Bakrač na sljedećoj sjednici Gradskoga vijeća predložit će da se stanovnicima Smiljevca ukine komunalna naknada, te da se uspostavi mjerna postaja za praćenje kvalitete zraka.

Osim smanjene kvalitete života, građanima tog dijela grada nanesena je i velika materijalna šteta – istaknuli su na današnjoj konferenciji za novinare vijećnici Akcije mladih.

“Tražimo da Gradsko vijeće podrži ovaj prijedlog oslobađanja plaćanja komunalne naknade i tako bar jednim dijelom nadoknadi šetetu koja je nanesena stanovnicima ovog dijela grada” – rekao je Ante Rubeša.

Marko Pupić Bakrač uvjeren je da će ovi prijedlozi proći. Rekao je da su razgovarali sa svim političkim opcijama u vijeću osim sa vijećnicima HDZ-a, te da im je obećana podrška.

“Znači ova dva prijedloga imaju šanse da prođu jer to su razumni prijedlozi koji su u interesu građana Zadra. Pa sad ako HDZ želi izglasavati kontre interesa građana Zadra neka izglasava. A vidjet ćemo hoće li im se pridružiti i ostali vijećnici” – poručio je Pupić Bakrač.

Izvor: HRT Zadar