fbpx

NAKON LIVAKOVIĆA, UHIĆEN I MUKULIĆ Odvjetnik Ivančević: Livaković će se braniti aktivno

Nakon što je danas prije podne policija privela bivšeg državnog tajnika u Ministarstvu prometa Zdravka Livakovića zbog korupcijskog slučaja Remorker, odnosno izvlačenja novca iz Hrvatskih autocesta (HAC), tijekom dana su privedeni i bivši član uprave HAC-a Milivoj Mikulić te još tri osobe čiji je identitet zasad nepoznat.

U crnom terencu zagrebačkih oznaka Zdravko Livaković dovezen je danas popodne pred svoj stan kako bi policija obavila pretres i moguće izuzela neke dokumente koji su od interesa za istragu koja se trenutačno provodi. Iz Splita je u međuvremenu stigao i njegov odvjetnik Nediljko Ivančević koji je izjavio da ne vjeruje da je Livaković sam otišao na obavijesni razgovor, nego da je najvjerojatnije uhićen u Zagrebu i sproveden do Zadra. Kada policija obavi pretres ponovo će biti vraćen u Zagreb gdje bi mu mogao biti određen 24-to satni pritvor.

Odvjetnik Ivančević: Livaković će se braniti aktivno

U crnom terencu zagrebačkih oznaka dovezen je popodne pred svoj stan Zdravko Livaković kako bi policija obavila pretres i moguće izuzela neke dokumente koji su od interesa za istragu koja se trenutačno provodi. Iz Splita je u međuvremenu stigao i njegov odvjetnik Nediljko Ivančević koji je izjavio da ne vjeruje da je Livaković sam otišao na obavijesni razgovor, nego da je najvjerojatnije uhićen u Zagrebu i sproveden do Zadra. Kada policija obavi pretres ponovo će biti vraćen u Zagreb gdje bi mu mogao biti određen 16-to satni pritvor. Njegov odvjetnik je rekao da se Zdravko Livaković neće braniti šutnjom već da će aktivno sudjelovati u svojoj obrani.

Izvor: HRT Zadar