fbpx

Privedeni dileri: zaplijenjeno više od 1 kg “speeda”, 1 kg kokaina ,130 kg rezanog duhana te vatreno i rasprskavajuće oružje.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području tri policijske uprave, zaplijenjeno je više od 1 kilograma „speed-a” i više od 1 kilograma kokaina, te vatreno i rasprskavajuće oružje. Četvero osumnjičenih je, uz kaznenu prijavu privedeno Državnom odvjetništvu u Zadru.

Zadarska policija dovršila je višemjesečno kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja Zadra i Osijeka koje se sumnjiči da su u proteklih 6 mjeseci počinili više kaznenih djela zlouporabe opojnih droga.
Sumnja se da je 53-godišnjak iz Valpova, iz Nizozemske u Hrvatsku, krijumčario drogu amfetamin i kokain te posredstvom 37-godišnjakinje, 38-godišnjakinje i 22-godišnjakinje preprodavao na širem zadarskom području.
U sklopu kriminalističkog istraživanja na području tri policijske uprave, ukupno je zaplijenjeno više od 1 kilogram sintetičke droge amfetamin tzv. „speed” i više od 1 kg kokaina u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća kuna, oko 130 kg rezanog duhana vrijednog nekoliko desetaka tisuća kuna te vatreno i rasprskavajuće oružje.
Svi osumnjičeni su uz kaznenu prijavu privedeni Državnom odvjetništvu u Zadru.

Izvor: HRT Zadar