fbpx

Šutalo je novi igrač KK Zadar, s Jardineom raskinuta suradnja

Marko Šutalo potpisao je za momčad s Višnjika i za KK Zadar će debitirati u nedjelju na gostovanju kod Partizana. Tijekom danas suradnja će biti raskinuta sa Scoopom Jardineom koji nije zadovoljio na probnom roku u mjesec dana.

Ono što smo u našim ranijim vijestima i nagovijestili dobilo je i službenu potvrdu. Jednomjesečni ugovor s američkim razigravačem Scoop Jardineom neće biti produžen već je za njega susret s Cedevitom posljednji koji je odigrao za KK Zadar.

Novo ime u momčadi trenera Hrvoja Vlašića je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marko Šutalo s kojim je sinoć potpisan ugovor do kraja sezone.

Sportski direktor Branko Skroče.

“Jednostavno Jardine se nije uspio nametnuti u ovih mjesec dana. Nije sporno da je riječ o dobrom igraču ali ozljeda noge učinila je svoje i njegov povratak na parkete trajat će duže od očekivanog. Mi ga nemamo vremena čekati, isplatit ćemo ono što smo dogovorili i okrećemo se dalje onom što je ispred nas. Također, potpisali smo ugovor s Marko Šutalom kojeg ne treba posebno predstavljati. Odličan šuter, koji iza sebe ima dobru sezonu u Širokom naš je novi igrač. Ugovor je potpisan i večeras ga očekujemo na treningu. Za nas bi trebao debitirati u nedjelju na gostovanju kod Partizana”.

Izvor: HRT Zadar