fbpx

U srijedu očekujemo termin ročišta

Imamo potpisan predugovor s glavnim sponzorom za ovu sezonu. Dogovor je da čekamo prolazak predstečajne nagodbe – rekao je Skroće

Od trenutka kada je Košarkaški klub Zadar krenuo u postupak predstečajne nagodbe, svi su očekivali i priželjkivali da će biti zaključen do početka nove natjecateljske sezone. Ali još uvijek nije. Kada će biti?

– Prošli petak je bio sastanak u Ministarstvu i sljedeće srijede je ponovno. Očekujem da ćemo tada znati okvir u kojemu će biti zakazano drugo ročište. Ispunili smo sve uvjete i nema razloga da se to ne održi. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa Zagrebom, kako bi što prije to odradili i nastavili dalje – kaže Boris Skroće.

Strahuje li direktor da bi nešto moglo poći po zlu?

– Ne, nimalo. Jedino ukoliko državne institucije iznađu neki novi problem, ali mislim da je sve pod kontrolom. Uostalom, i sudac je rekao da smo mi svoje riješili, a ostalo je na njima.

Skroće kaže da će, čim se to riješi, biti potpisan jedan važan sponzorski ugovor.

– Imamo potpisan predugovor s glavnim sponzorom za ovu sezonu. Dogovorili smo se da 30. rujna bude krajnji rok da im potvrdimo prolazak predstečajne nagodbe, ali kako se to nije dogodilo, razgovarali smo, objasnili im situaciju i prolongirali taj rok do 30. listopada. Svjesni su situacije i znaju da to više ne ovisi o nama. Zbilja se nadamo da će se do tada ovo riješiti.

O kome je riječ?

– Na utakmici ćete vidjeti da će biti obnovljene njihove reklame na parketu – zagonetno je odgovorio Skroće, no sada više i nije tajna da je riječ o OTP banci.

Hoće li biti dodatka imenu KK Zadar?

– To ćemo još vidjeti. Ne želimo ništa govoriti dok ne odradimo predstečajnu nagodbu.

Izvor: Zadarski list