fbpx

Akcija Foruma mladih SDP-a pod nazivom “Jednakost – Glasam protiv”

Jutros na Narodnog trgu odražana je akcija Foruma mladih SDP-a pod nazivom “Jednakost – Glasam protiv”. Ovom akcijom žele upozoriti građane na diskriminacijski karakter predstojećeg referenduma, te ih pozvati da izađu na referendum i glasaju protiv u što većem broju, kako sutra netko drugi ne bi odlučivao o njihovim pravima, jer svatko od nas pripada nekoj od manjina.

Jure Zubčić dijelio je letke i pozivo gragađane da sutra glasaju protiv kako bi se sve manjine sutra zaštitile od diskriminacije, jer kako kaže, svatko od nas pripada jednoj od njih.

SDP Zadar: “Jedini preduvjet za brak je ljubav, a pravo na ljubav imaju svi”

Sloboda, ravnopravnost, pravda, poštenje, tolerancija i skromnost vrijednosti su koje našem društvu istinski trebaju. Previše je laži,  licemjerja, obmana, nemorala, diskriminacije, nepravde, korupcije, krađe. Upravo oni koji pozivaju na tradicionalne i kršćanske vrijednosti žive nekim drugim životima, njihovi domovi raskošna su zdanja koja odišu svim drugim osim toplinom obiteljskog doma. U ime generacija koje dolaze, u ime svih časnih obitelji, u ime istine, želimo Vas pozvati da u nedjelju dignete svoj glas protiv mržnje i tako pokažete poštovanje prema svakom čovjeku.

Jedini preduvjet za brak je ljubav, a pravo na ljubav imaju svi. Ne dopustimo da u nedjelju po prvi puta u naš Ustav uđe diskriminacija. Glas protiv zalog je za ljepšu, bolju i sretniju Hrvatsku jednakih prava za sve njene građane.

 Z.B.