fbpx

DJEVOJKA UBILA STARICU Opsesivno je smatrala da je kriva što ona nema sreće u ljubavi

Zbog brutalnog zločina u Galovcu pokraj Zadra, gdje je u nedjelju navečer udarcima u glavu ubijena 85-godišnja Milka Tokić, policija je uhitila 33-godišnju mještanku. Istragom je utvrđeno da je 33-godišnjakinja staricu zatukla kamenom jer je opsesivno smatrala da je kriva što ona nema sreće u ljubavi.

– O tome ne bih mogla govoriti. Milka nam je znala ponekad pomagati oko nekih stvari, a što je bilo sa ovom drugom ne znam. Dobro sam je poznavala jer je kao 33-godišnjakinja vršnjakinja sa mojim unukom, no on se nakon srednje škole zaposlio, a ona je nastavila školovanje – kazala je mještanka Galovca, gdje je dva dana nakon zločina uhićena 33-godišnjakinja koja je u neposrednoj blizini 85-godišnjakinje sama živjela s obitelji nakon što je završila fakultet.

– Nakon što se vratila obitelji po završetku fakulteta nismo je dugo vidjeli. Što se dogodilo ne znamo – kazali su mještani Galovca.

Ubijenu ženu u večernjim je satima u hodniku kuće pronašao njezin 57-godišnji sin Nediljko Tokić nakon što se vratio sa boćališta. Pronašao ju je u lokvi krvi nakon što se vratio sa boćališta. Zatekao je otvorena vrata i majku koja je u lokvi krvi ležala u hodniku. Kazao je kako ne zna tko bi i zašto ubio njegovu majku.

Ništa više dan nakon monstruoznog zločina nisu mogli kazati ni susjedi koji u vrijeme dok se u kući odvijalo brutalno ubojstvo nisu ništa čuli. On jučer nije bio dostupan novinarima, a bliski rođak 33-godišnjakinje osumnjičene za ubojstvo kazao je kako su priče o „gatanjima“ samo dezinformacije.

– O tome nema govora. Ona nije bila dobro sa zdravljem, a sve ostalo su gluposti i izmišljanja – kazao je rođak 33-godišnjakinje osumnjičene za ubojstvo. Kao službeni motiv iz policije se navodi netrpeljivost 33-godišnjakinje prema ubijenoj ženi.

Izvor:  Jutarnji list