fbpx

DVOSTRUKO UBOJSTVO Mladić (21) ubio vršnjake ispred noćnog kluba

Napadač (21) iz Topuskog je uhićen, a nagađa se da je motiv ubojstva sukob oko djevojke

Nedjeljno jutro sablasno je ispred noćnog kluba Heart u Vojišnici nedaleko Vojnića, a tragovi krvi i lampioni ukazuju na tragediju koja se večer ranije odigrala ispred ugostiteljskog objekta.

Policija je potvrdila da je krvavom obračunu prethodila tučnjava više osoba, u kojoj je 21-godišnjak iz Topuskog potegao nož na dva mladića iz Gvozda, 20-godišnaka i 23-godišnjaka. Oni su iskrvarili na mjestu događaja, a on je odmah uhićen. Vojnićani pričaju da bi motiv ovako groznom ishodu mogla biti svađa mladića oko djevojke.

08:10 – VOJNIĆ – Dva mladića ubijena su u subotu oko 22.25 sati ispred kafića Heart u mjestu Vojišnica u općini Vojnić, tridesetak kilometara od Karlovca. Policija je dva sata nakon događaja priopćila da ih je mlađi muškarac napao hladnim oružjem, te da su od zadobivenih rana preminuli. Napadač je, neslužbeno doznajemo, uhićen nakon ubojstva te ga je policija privela na kriminalističku obradu. Detalji koji su prethodili krvavom obračun nisu poznati.

Policija je u svom jutrašnjem priopćenju izvijestila da je tragedija nastala nakon fizičkog pobračuna u kojem je sudjelovalo više osoba te da je ubojica 21-mladić iz Topuskog u Sisačko-moslavačkoj županiji, na koju je Vojnić naslonjen, a njegove žrtve 20-godišnjak i 23-godišnjak, obojica iz Gvozda.

Na mjestu događaja policija je, osim parkirališta ugostiteljskog objekta, blokirala i jednu traku prometnice, onu u pravcu Vojnića, pa ti dijelom Vojišnice promet odvija naizmjenično. Unutar ograđenog parkirališta ostala su četiri vozila, a iz jednog, marke Opel Vectra registracijskih oznaka SK 403-EV, policajci su izuzimali tragove, te snimali unutrašnjost vozila videokamerom. Nije poznato radi li se o vozilo ubijenih ili ubojice.

Oznakama su obilježili i brojne tragove na parkiralištu te na lokalnoj prometnici. Unutar ograđenog policijskog prostora, osim istražitelja, stajala su četiri, pet mladića, pretpostavlja se da se radi o svjedocima obračuna.

Oba tijela ubijenih mladića bila su prekrivena crnim najlonom, jedno na parkiralištu ispred kafića, a drugo pred vratima objekta. Ugostiteljski objekt Heart bio je i noćni klub u kojem se puštala narodnjačka glazba.

 Izvor: Jutarnji list